Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Congres Onderwijs en Opleiden

Kennisnetwerk Lerende Leraren

Expertises:

Fotografie

SocialMedia

Videografie

Over de samenwerking

Vanuit Kennisnetwerk Lerende Leraren zijn wij gevraagd om tijdens hun congres Onderwijs en Opleiden video en fotomateriaal te schieten om achteraf terug te kunnen kijken op een geslaagd evenement, maar ook om ter promotie van een volgend congres in te zetten. Even wat achtergrond informatie over het congres:

Op donderdag 18 april 2024 ontmoette professionals in het onderwijs elkaar in het Wilminktheater in Enschede bij het congres ‘Onderwijs en Opleiden in een veranderende context’. Het Kennisnetwerk Lerende Leraren en Durf in het onderwijs zetten tijdens dit congres de toekomst van onderwijs en opleiden in de schijnwerpers. Samen onderzoeken we hoe wij relevante thema’s uit het onderwijs – van inclusief onderwijs tot technologische integratie – vormgeven in deze snel veranderende context. We verkennen de dynamische wereld van Generatie Z & Alpha én duiken in de nieuwe conceptkerndoelen van het SLO.

Bekijk hier de aftermovie: https://youtu.be/U2IKc9-uuTM

 

Op naar de volgende!

We kregen de vraag om tijdens het evenement foto en videomateriaal te maken om een mooie impressie te geven van het Congres Onderwijs en Opleiden. Na dit succes is het idee dat er in 2025 nog een congres georganiseerd wordt en dat het geschoten materiaal dan voor promotie gebruikt wordt.

Samen bouwen aan jouw merk!

Bekijk andere projecten

Durf in het Onderwijs

Impact maken met professionele fotografie!

WEMINT Bornerbroek

Een complete marketing en media oplossing!

Solar Team Twente

Wat gebeurt er achter de schermen bij een solar racing team?

Download onze bureaupresentatie!