Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Durf in het Onderwijs

Durf in het Onderwijs

Expertises:

Fotografie

SocialMedia

Over de samenwerking

Het onderwijs is op zoek naar jouw creativiteit, ondernemerschap en organisatietalent. Werk aan je eigen en aan onze toekomst. Het primair onderwijs is zo veel meer dan lesgeven alleen. We kunnen mensen zoals jij goed gebruiken! Durf jij de stap te nemen? Durf in het Onderwijs is een initiatief van Lerende leraren.

Voor durf in het Onderwijs hebben wij de social media opgezet in februari 2023. Voor hen doen wij de creatie van content en het managen van de accounts. We plaatsen 4 keer per week op verschillende social media kanalen.

Daarnaast hebben we in de herfst van 2023 een fotoreportage gemaakt om persoonlijkere content te maken. Eigen foto’s met échte leerkrachten en leerlingen uit oost-Nederland. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en heeft een positief effect gehad op zowel de website als de social media.

Impact maken op social media!

Door professionele fotografie toe te passen op social media merk je gewoon dat er meer interactie komt met je bericht en mensen er meer aandacht voor hebben. Deels op advies van ons zijn we foto’s gaan maken, omdat de content  een beetje op aan het raken was. Dit is goed ontvangen en gekomen tot een prachtig resultaat!

Samen bouwen aan jouw merk!

Bekijk andere projecten

Durf in het Onderwijs

Impact maken met professionele fotografie!

WEMINT Bornerbroek

Een complete marketing en media oplossing!

Solar Team Twente

Wat gebeurt er achter de schermen bij een solar racing team?

Download onze bureaupresentatie!