Even kort over Wizzinc.

En nu over jou!

Uit ervaring weten wij dat het heel vervelend kan zijn om bij duizend en één verschillende bedrijven jouw media-uitingen te laten doen. Iedereen heeft een ander specialisme en jij als bedrijf zoekt natuurlijk de specialist, want zo wordt de beste weergave van jouw bedrijf gegeven! De uitdaging? Ook iedereen heeft weer een ander telefoonnummer voor snel contact en weer een ander e-mailadres voor de 'zakelijke' afspraken wat het allemaal vrij complex kan maken! Wizzinc heeft van deze duizend en één bedrijven slechts één telefoonnummer voor snel contact, één e-mailadres voor zakelijke afspraken en dus één aanspreekpunt voor al jouw media-uitingen gemaakt.

Hoe doen wij dit? Door professionele, ondernemende en betrouwbare freelancers bij elkaar te roepen en de koppen bij elkaar te steken weten we dat we kunnen vertrouwen op elkaar! Vertrouwen is een belangrijk woord binnen Wizzinc. Wij realiseren jouw totale mediabehoefte door een freelancer in te schakelen die gespecialiseerd is in dat wat jouw bedrijf nodig heeft!

En jij? Jij hebt vanaf nu één aanspreekpunt om jouw volledige branding te realiseren en te onderhouden! Zo kunnen wij doen wat wij leuk vinden om te doen en energie van krijgen en nog belangrijker, jij kan doen waar je energie van krijgt zonder je zorgen te maken over de uitstraling en marketing van jouw bedrijf!

Zo kunnen we allemaal doen waar we energie van krijgen! Dat is ons doel!

Wizzinc logo
Wizzinc  2023©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram